Mukke.
Od strategije do podobe na visokem nivoju.

Logotip / kuverta / vizitka / dopisni list / jedilnik

Po željah naročnika smo oblikovali na videz preprost in dovršeno celostno grafično podobo, saj je bil naš skupni cilj, da oblikujemo dizajn, ki bo predstavljal kulinariko, ki jo ponujajo, saj iz preprostih sestavin, naredijo prefinjene okuse in dekoracijo, vse skupaj pa na krožniku deluje čisto tako kot njihova oblikovana podoba.

Od koncepta do znamke.

Kako povezati eleganco z igrivostjo? To je bil za nas pravi izziv. Za osnovo smo uporabili črno elegantno pisavo, ki je najbolj berljiva in to je bila tudi zahteva stranke, ki smo jo upoštevali. Igrivost smo dosegli z različnimi barvami, ki so takoj razbile monotonost, vendar smo hkrati pazili, da z barvami nismo pretiravali in da smo ohranili resnost znamke.

Iz različnih konceptov do končnega logotipa Mukke

Logotip uporabljen v praksi.

Manje je več. Vedno!

Kako doseči eleganco pri tiskovinah je bil naš naslednji izziv. Pri vizitkah smo to dosegli z več praznega prostora, saj smo dodali večje razmike med posameznimi elementi. Dokazali smo, da je pravilo manj je več pomembno. Osnova vizitk je nedolžna bela z barvito zadnjo stranjo.

Vizitke

Čist in eleganten videz vizitke

Vsi elementi podobe štejejo.

Kot se za celotno podobo spodobi smo bili pozorni, da pri jedilniku in dopisnem listu nismo odplavali od bistva in da smo ga ohranili. Obračali smo elemente in sledili smo enemu cilju in sicer, da je vse elegantno in čisto. Ko je vsak element stal na svojem mestu pa smo vse dvignili z barvami in dodali tudi delček igrivosti v podobo

Barvite kuverte (kuvêrta)

Dopisni list

Strategijo, želje in grafično oblikovanje smo povezali v skupek, ki je ključ do uspeha.

Oblikovan jedilnik

O nas: že ob prvi spiti kavici smo videli, da razumejo naš posel. Podali so zanimive ideje, ki so jih pri našem projektu realizirali. 🙂

— Restavracija in bar, Mukke GmbH

Pošljite povpraševanje.
info@focusly.net

Izbrani projekti:
Celostna grafična podoba

Anja Koželj — Osebna trenerka se zaveda moči videza.

Celostna grafična podoba

Bags&More — Prenova za nov način tržnega komuniciranja.

Čas, da se spoznamo? Naredite prvi korak na info@focusly.net.