LCHF Style.
Dolgoročno partnerstvo je ključ do uspeha

Logotip / vizitka / kartica / embalaža / oblikovanje spletne trgovine / posterji

Za novo nastalo znamko LCHF Style smo oblikovali moderno minimalistično podobo, ki je za nas tudi značilna. Odvrgli smo vse nepomembne informacije in elemente in jih povezali v podobo, ki se je pozitivno prijela med njihovimi strankami. Kot pravi stranka "Za premium sestavine mora biti premium dizajn".

Obišči spletno trgovino

Vse se prične s logotipom.

Tipografija kratice LCHF je obrobljena in pozicionirana nad besedo Style, saj smo želeli poudariti predvsem LCHF in pritegniti predvsem pozornost ljudi, ki prehranjujejo po LCHF načelih in so ciljna skupina znamke LCHF Style. Vse skupaj smo poudarili z mrežo, ki se nahaja tudi pri drugih grafičnih elementih in vse povezuje v celostno grafično podobo.

Logotip za znamko LCHF Style v mreži.

Vzorec ločuje tekočine, trdne snovi in informacije.

Ikone oblikovane po meri.

Tako kot so pri oblačilih pomembni dodatki, ki naredijo vašo celoto res povezano in privlačno, so tudi Ikone detajl, ki ga ne smemo zanemariti. Tudi pri ikonah smo se držali minimalizma. Ikone se lepo povežejo z ostalimi elementi, ne glede na to ali gre za spletno stran, etiketo,… Geometrijsko oblikovane ikone izhajajo iz mreže, o kateri smo več povedali spodaj.

Ikone so pomemben del grafične podobe in ustvarijo dodano vrednost izdelka.

Etiketa, kot se šika.

Na sprednjem delu smo se držali načela minimalizma in preprostosti. Celoten videza etikete zapolnijo geometrijsko oblikovane ikone, ki nam hitro sporočijo vse prednosti izdelka (brez laktoze, bre GSO, brez glutena,...). Geometrijski liki na etiketi se razlikujejo glede na vrsto embalaže, saj vsebujejo etikete na vrečkah in lončkih različne like. Z dodajanjem barv smo želeli razbiti črnino in razgibati vsebino nalepke. Vsem izdelkom, ki sta jih Matej in Katja potrdila,sta dodala nalepko LCHF approved, ki lepo zapolni celoten videz.

Etiketa za linijo mok, sladil,...

Zgoraj smo dodali majhno nalepko, ki sporoča da je izdelek LCHF odobren.

Najslajše stvari pridejo svetlobno hitro in v privlačnih embalažah.

Oblikovana nalepka (etiketa) za olje.

Oblikovana nalepka (etiketa) za "bombe" lončke.

Klasika, vendar pomembna.

Klasične metode izumirajo, saj jih nadomeščajo digitalne. Ali ste prepričani, da je temu res tako? Tiskovine so v poslovnem svetu enako pomembne, saj nam prejetje vizitke vzbudi dober občutek. Vizitka je nekaj otipljivega in je ogledalo podjetja. Vizitka torej predstavlja LCHF style znamko in je izmenjava vizitk na sejmih po tujini za Mateja in Katjo že postala nekakšna stalnica.

Ne, to ni samo kartica.

Verjamemo, da je vsakemu kupcu všeč pozornost in zahvala za nakup s strani prodajalca. Z osebnim in pozitivnim pristopom smo šli korak dlje in ustvarili zahvalni kartico, ki jo Katja in Matej priložita poleg vsakrga paketa in gradita na osebnem pristopu do strank. Dokaz, da se je kartica uspešno prijela med strankam, je ta, da se preko družbenih omrežjih zahvaljujejo za pozornost, ki so jo deležni ob nakupu. Vzbujanje pozitivnih čustev povzroči, da si ljudje bolj zapomnijo znamko in jo priporočajo naprej.

Zahvalna kartica, ki se je marketinško odlično prijela.

Osebno sporočilo Mateja in Katje na zahvalni kartici.

Nismo pozabili na promocijo.

Ozadje plakata ima prav poseben pomen, saj povezuje vse like linije izdelkov Live & love različnih barv. Pastelne barve ustvarijo kontrast izdelkom, ki vsebujejo temno nalepko. Veliko pozornost smo skupaj z Matejem in Katjo posvetili vsebini plakata, ki v kupcu ustvari željo po nakupu izdelku. Plakati so se izkazali kot pomemben prodajni kanal, saj se nahajajo v trgovinah, ki prodajajo njihove izdelke.

Promocijski material je pomemben. Klasični medij, ki je pozitivno vplival na posel.

Mreža, ki vse skupaj povezuje.

Vsi grafični elementi imajo eno skupno točko in sicer mrežo, ki smo jo že večkrat omenili. S tem, ko smo pri vseh elementih uporabili kot osnovo mrežo, smo se držali načela konsistentnosti. Nahaja je praktično povsod na spletni strani (razni gumbi), zahvalni kartici, vizitki, logotipu,...

Mreža iz katere smo izhajali. Že pri logotipu

Ko postavimo uporabnika na prvo mesto.

Pri oblikovanju spletne strani smo se držali kot pijanec plota načela, da je spletna stran moderna, čista in preprosta za uporabo. Zelo uporabno se nam je zdelo dodati možnost, da lahko uporabnik s klikom na ikono že izbere izdelek, ki ga išče. Tako lahko uporabniki, ki ne smejo na primer uživati laktoze, s klikom na ikono brez laktoze izbirajo med produkti, ki so primerni za njihovi dieto.

Pri statičnem delu smo se osredotočili na prednosti, ki jih LCHF Style nudi in si prikazane s privlačnimi slikami. Po satičnemu delu sledi dinamični, ki prikazuje najnovejše izdelke. Blog, novice in recepti pa so povezani skupaj, da se na strani lahko še veliko več dogaja. Po našem zastavljenem in oblikovnem delu je podjetje iz Ljubljene stvar realiziralo in nastalo je prodajno spletno mesto.

Dogajanje za sceno.

Za projektom je v ozadju veliko zabave, veliko popite maslene kave za energijo in veliko potiskanega papirja in testiranja, da je nastala dokončna podoba. Rodila se je uspešna znamka, ki je hitro prodrla na police trgovin.

Slika testne natisnjene nalepke.

Slika izdelkov v trgovini Jager.

Slika kave z maslom (bulletproof coffee), ki nam je dala moč tekom projekta.

Pošljite povpraševanje.
info@focusly.net

Ostali izbrani projekti:

Celostna grafična podoba

Mukke — Od strategije do podobe na visokem nivoju.

Celostna grafična podoba

Anja Koželj — Osebna trenerka se zaveda moči videza.

Čas, da se spoznamo? Naredite prvi korak na info@focusly.net.